Despre noi

IMG_8489

Incercam sa incurajam tinerii sa construiasca, sa creeze, sa isi transpuna ideile in realitate!

Pentru ca ori ce tip de activitate practica din domeniul constructiilor, amenajarilor, mestesugurilor, artei, toate provoaca implinire si ii dau incredere celui care creaza.

Clubul Executantilor s-a nascut din dorinta studentilor Facultatii de Constructii Civile de a isi fundamenta cunostiintele teoretice, prin practica. Iar dupa cum stim, in momentul de fata, practica lipseste aproape pretutindeni in scoala din Romania.

Cum intentionam sa-i ajutam ?

– Prezentam idei, articole, filmari ale executiei unor proiecte mici, de hobby, de catre entuziasti din toata lumea, care pot fi cu usurinta intelese si construite de catre oricine.

– Concepem proiecte extrem de simple, de amenajari, obiecte de mobilier exterior, instalatii hydroponice, sere, solarii, lucruri utile in gospodarie sau pur si simplu decorative si cate si mai cate. Daca va place un proiect de-al nostru, vi-l puteti descarca sau printa gratuit si vi-l puteti construi cu manutele voastre. Doar sa nu ni le vindeti, republica sau executa in serie, pentru ca ne pastram dreptul de autor asupra lor!

– Primim inscrieri de noi membrii pe care ii incurajam sa isi formeze echipe sau sa se inscrie in echipele existente si sa experimenteze astfel placerea si eficienta lucrului in echipa.

– Incercam sa le gasim membrilor nostrii de lucru, asadar:

– Cautam beneficiari amabili, care sa le incredinteze membrilor nostrii lucrari simple, in interes personal. Manopera este gratis !!!! Daca aveti ceva de facut pe-acasa sau prin curte si aveti nevoie de ajutor, contactati-ne si va vom lista lucrarea, vom gasi cea mai potrivita echipa pentru nevoile voastre!!!

– Cautam beneficiari pentru membrii nostrii care au ceva experienta dar nu sunt profesionisti. Va vom lista lucrarea. Veti primi cea mai potrivita echipa. Nu veti plati bani dar le veti da niste materiale ramase sau scule, veti face o donatie sau veti semna un contract de schimb, si veti ajuta astfel echipa care v-a lucrat sa se utileze si sa devina mai buni in meserie.

– Cautam beneficiari pentru membrii nostrii profesionisti. Majoritatea acestora au firme sau sunt angajati, sau au PFA. Veti semna contract de executie, cu toate clauzele specifice care sa va protejeze de riscuri, si, bineinteles, prin clubul nostru, le veti putea vedea portofoliul pentru a fi sigur ca sunt executantii pe care ii cautati!

– Si, bineinteles, ne vom filma, vom face reportaje si vom scrie articole pentru a va tine la curent cu activitatea nostra, cine stie, poate in viitor veti executa si voi un proiect de-al nostru sau poate veti dori sa deveniti membri !